DZIÊKI REJESTRACJI MO¯NA U¯YWAÆ CZATA, KTÓRY JEST DOSTÊPNY TYLKO PO ZALOGOWANIU , GO¦CIE NIEMAJ¡ DOSTÊPU DO CZATU i do FORUM
25 pa¼dziernika WiELKA INTEGRACJA w PROPAGANDZIE... po zajêciach planujemy ma³± integracje z racji ¿e w niedziele niema zajêæ mo¿e pó¼niej ma³y balecik , proponuje Pinokio - gdy¿ wjazd dla nas jest darmowy , no nicsie zobaczy , tak czy inaczej wpadajcie do PROPAGANDY .. )
adres:
SZCZECIN ul. Królowej Jadwigi 37b
PISAÆ !!
Moderator
marita napisał:
25 pa¼dziernika WiELKA INTEGRACJA w PROPAGANDZIE... po zajêciach planujemy ma³± integracje z racji ¿e w niedziele niema zajêæ mo¿e pó¼niej ma³y balecik , proponuje Pinokio - gdy¿ wjazd dla nas jest darmowy , no nicsie zobaczy , tak czy inaczej wpadajcie do PROPAGANDY .. )
adres:
PISAÆ !!
kusz±ca propozycja, lecz osobi¶cie pracujê w niedzielê, wiêc i tak nie mam wolnego tego dnia.
jakby co, to milej zabawy ;]
renata³ubniewska napisał:
marita napisał:
adres:
PISAÆ !!kusz±ca propozycja, lecz osobi¶cie pracujê w niedzielê, wiêc i tak nie mam wolnego tego dnia.
jakby co, to milej zabawy ;]
ej ! ale na jedno piwko mog³aby¶ wpa¶æ, bo planujemy odrazu po zajêciach i¶æ , my¶le ¿e nieskacujesz sie tak mocno od jednego piwka z grup± ) OBECNO¦Æ OBOWI¡ZKOWA!
a zreszt±..z racji tego ¿e jeste¶ starost± swojej grupy .. no có¿ starosta niema wyboru , przykro mi maleñka.. ~! jedno piwko chocia¿ musi byæ niestety , chcesz czy nie
Moderator
marita napisał:
a zreszt±..z racji tego ¿e jeste¶ starost± swojej grupy .. no có¿ starosta niema wyboru , przykro mi maleñka.. ~! jedno piwko chocia¿ musi byæ niestety , chcesz czy nie
no tak, masz racje, ci±¿y na mnie jako na staro¶cinie obowi±zek wypicia tego piwa