DZIĘKI REJESTRACJI MOŻNA UŻYWAĆ CZATA, KTÓRY JEST DOSTĘPNY TYLKO PO ZALOGOWANIU , GOŚCIE NIEMAJĄ DOSTĘPU DO CZATU i do FORUM
25 października WiELKA INTEGRACJA w PROPAGANDZIE... po zajęciach planujemy małą integracje z racji że w niedziele niema zajęć może później mały balecik , proponuje Pinokio - gdyż wjazd dla nas jest darmowy , no nicsie zobaczy , tak czy inaczej wpadajcie do PROPAGANDY .. )
adres:
SZCZECIN ul. Królowej Jadwigi 37b
PISAĆ !!
Moderator
marita napisał:
25 października WiELKA INTEGRACJA w PROPAGANDZIE... po zajęciach planujemy małą integracje z racji że w niedziele niema zajęć może później mały balecik , proponuje Pinokio - gdyż wjazd dla nas jest darmowy , no nicsie zobaczy , tak czy inaczej wpadajcie do PROPAGANDY .. )
adres:
PISAĆ !!
kusząca propozycja, lecz osobiście pracuję w niedzielę, więc i tak nie mam wolnego tego dnia.
jakby co, to milej zabawy ;]
renatałubniewska napisał:
marita napisał:
adres:
PISAĆ !!kusząca propozycja, lecz osobiście pracuję w niedzielę, więc i tak nie mam wolnego tego dnia.
jakby co, to milej zabawy ;]
ej ! ale na jedno piwko mogłabyś wpaść, bo planujemy odrazu po zajęciach iść , myśle że nieskacujesz sie tak mocno od jednego piwka z grupą ) OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA!
a zresztą..z racji tego że jesteś starostą swojej grupy .. no cóż starosta niema wyboru , przykro mi maleńka.. ~! jedno piwko chociaż musi być niestety , chcesz czy nie
Moderator
marita napisał:
a zresztą..z racji tego że jesteś starostą swojej grupy .. no cóż starosta niema wyboru , przykro mi maleńka.. ~! jedno piwko chociaż musi być niestety , chcesz czy nie
no tak, masz racje, ciąży na mnie jako na starościnie obowiązek wypicia tego piwa